petreceri de craciun mures, petreceri de craciun pentru copii targu mures, firma petreceri craciun mures, petreceri pentru copii de craciun mures, petreceri copii mures
top container
print

Petreceri de Craciun pentru copii MURES

In ajunul sarbatorilor de Craciun, Oaki Club organizeaza in Mures petreceri de craciun pentru copii. Petrecerile de craciun pentru copii vor fi animate de Alba ca Zapada, Craciunite, Craiasa Zapezii, reni sau alti animatori, acestia avand scopul de a-i pregati si introduce pe copii intr-o atmosfera de distractie si sarbatoare propice sosirii lui Mos Craciun.

petrecere craciun Mures

Organizare petreceri de craciun pentru copii in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme din Mures. La petrecerea de craciun 2012 va propunem desfasurarea unei petreceri tematice animata de personaje de poveste si din filme pentru copii, aceasta avand darul sa-i pregateasca pe copii pentru sosirea lui Mos Craciun in Mures.
Spre finalul petrecerii de craciun va sosi si Mos Craciun care va imparti cadouri de Craciun fiecarui copil, ajutat de Craiasa Zapezii sau de craciunite, va aseza pe genunchii sai copiii si le va cere sa-i spuna poezii sau cantecele, cat de cuminti au fost in anul care a trecut si ce fapte frumoase sau mai putin bune au facut in anul care se sfarseste, dupa care le va da sfaturi pentru anul ce urmeaza.

petreceri craciun Mures Mos Craciun Mures craciun-2010-Mures

Va oferim programe de animatie si divertisment la petreceri de Craciun pentru copii in Mures organizate de catre firme, hoteluri, pensiuni, gradinite sau acasa.

bottom container