petrecere craciun sinaia, petreceri craciun, sinaia, mos craciun, petrecere craciun copii, organizare petrecere craciun sinaia, craciun sinaia, petreceri sinaia, copii sinaia, petrecere de craciun, petreceri de craciun sinaia, firme petreceri sinaia, firme petreceri craciun, petrecere craciun gradinite sinaia, alba ca zapada, craciunite, clown, serbare craciun sinaia, craciunite sinaia, petrecere craciun hotel sinaia, petreceri craciun firme, mos craciun sinaia
top container
print

Petreceri de Craciun pentru copii SINAIA

In ajunul sarbatorilor de Craciun, Oaki Club organizeaza in Sinaia petreceri de craciun pentru copii. Petrecerile de craciun pentru copii vor fi animate de Alba ca Zapada, Craciunite, Craiasa Zapezii, reni sau alti animatori, acestia avand scopul de a-i pregati si introduce pe copii intr-o atmosfera de distractie si sarbatoare propice sosirii lui Mos Craciun.

petrecere craciun Sinaia

Organizare petreceri de craciun pentru copii in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme din Sinaia. La petrecerea de craciun 2012 va propunem desfasurarea unei petreceri tematice animata de personaje de poveste si din filme pentru copii, aceasta avand darul sa-i pregateasca pe copii pentru sosirea lui Mos Craciun in Sinaia.
Spre finalul petrecerii de craciun va sosi si Mos Craciun care va imparti cadouri de Craciun fiecarui copil, ajutat de Craiasa Zapezii sau de craciunite, va aseza pe genunchii sai copiii si le va cere sa-i spuna poezii sau cantecele, cat de cuminti au fost in anul care a trecut si ce fapte frumoase sau mai putin bune au facut in anul care se sfarseste, dupa care le va da sfaturi pentru anul ce urmeaza.

petreceri craciun Sinaia Mos Craciun Sinaia craciun-2010-Sinaia

Va oferim programe de animatie si divertisment la petreceri de Craciun pentru copii in Sinaia organizate de catre firme, hoteluri, pensiuni, gradinite sau acasa.

bottom container