oferte mos craciun, oferte petreceri copii de craciun, promotii mos craciun, oferta, promotii, oferte petreceri craciun, promotie petrecere craciun, oferte craciunite, oferta inchiriere mos craciun, oferte craciun
top container

Petreceri Craciun - Promotii si reduceri de preturi

Petreceri copii de Craciun

Descriere Oaki organizeaza petreceri copii de Craciun cu craciunite, reni, zane si printese si Mos Craciun. Petrecerile vor avea o tematica in functie de varsta copiilor prezenti si de dorintele organizatorilor - Disco Party, Sumo Party, Corabia Piratilor ... iar spre finalul petrecerii va veni si Mos Craciun pentru a imparti daruri si povete copiilor prezenti la petrecere.
Perioada Craciun 2012

Petreceri pentru copii

Descriere Oaki organizeaza evenimente si petreceri pentru copii cu baloane modelabile, teatru de papusi, picturi pe fata, animatori si personaje de poveste in Brasov, Sibiu, Bucuresti, Mures, Campulung, Sebes, Medias, Campina ... In functie de amploarea evenimentului sau petrecerii organizate beneficiati de discount si servicii gratuite. Pentru oferta si rezervari puteti suna la 0744971240 sau puteti trimite un e-mail la office@oakiclub.ro.
Perioada 1 octombrie 2012

1 Iunie - Petreceri de Ziua Copilului

Descriere Oaki® organizeaza petrecere pentru copii de 1 Iunie cu animatori si personaje de poveste, programe de animatie si divertisment, discojocuri si concursuri interactive pe echipe si multe surprize. Concomitent desfasurarii programului de petrecere vor fi organizate ateliere de distractie: coltul cu picturi pe fata, coltul clovnilor poznasi cu baloane modelabile, coltul baloanelor de sapun ... Pentru evenimentele si petrecerile de Ziua Copilului de catre firme, hoteluri, pensiuni, gradinite, primarii va propunem programe diverse de animatie si divertisment - Corabia Piratilor, Academia de Spionaj, Disco Party, Poveste rasturnata cu Frumoasa si Bestia, Profii de Distractie... Pentru petrecerea tematica pentru copii de 1 Iunie solicitati o oferta personalizata si echipa Oaki® va pregati un program de petrecere adaptat nevoilor si dorintelor d-voastra. Petrecere pentru copii 1 Iunie
Perioada 1 Iunie 2012

Iepurasi de Paste la petreceri copii

Descriere Oaki® organizeaza petreceri copii de Paste cu iepurasi de paste, programe de animatie si divertisment, atelier de creatie pascal si multe surprize oferite de Rila Iepurila. Inchiriere iepurasi si mascote cu ocazia evenimentelor si petrecerilor pentru copii de Paste.
Perioada Paste 2012

La Multi Ani !

Descriere Oaki Club va ureaza sanatate, fericire si implinirea tuturor viselor alaturi de cei dragi! LA MULTI ANI!

Mos Craciun va asteapta la Oaki in fiecare seara

Descriere In fiecare seara de la ora 18:30, Mos Craciun va asteapta la Oaki Club pentru a primi personal scrisorile tuturor copiilor pentru a se asigura ca fiecare copil va primi de Craciun ceea ce-si doreste!
Perioada In fiecare seara de la ora 18:30

Inchirieri Mos Craciun

Descriere Inchirieri Mos Craciun, craciunite, reni, zane, printese si animatori copii la petreceri pentru copii organizate in Ajunul Craciunului de catre gradinite, hoteluri, pensiuni, firme sau acasa. Cu barba sa impozanta, cu vocea tremuranda de trecerea anilor, cu mersul apasat si cu povetele izvorate din anii nenumarati pe care ii are, Mos Craciun de la Oaki Club va darui o parte din magia si spiritul Craciunului fiecarui copil sau invitat la petrecere. Pentru rezervare Mos Craciun, cereri de oferta sau alte detalii va rugam sunati la 0744971240 sau folositi formularul on-line.
Perioada Decembrie 2011

Petreceri copii de Craciun

Descriere In preajma sarbatorilor de Craciun, Oaki Club organizeaza petreceri de craciun pentru copii cu Alba ca Zapada, Craiasa Zapezii, craciunite, reni in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme, petreceri ce vor avea ca invitat special pe Mos Craciun. Cu o experienta vasta in organizarea de evenimente corporate si petreceri pentru copii, Oaki Club are o oferta diversificata si completa de servicii si programe de animatie la petrecerile de craciun pentru copii. Pentru PETRECEREA DE CRACIUN 2011 organizata in companii, gradinite, hoteluri, firme sau acasa solicitati o oferta personalizata si echipa Oaki va pregati un program de petrecere adaptat nevoilor si dorintelor d-voastra.
Perioada Craciun 2011

Paste Fericit !

Descriere Junior Club Oaki va doreste un Paste Fericit si implinirea tuturor viselor alaturi de cei dragi!
Perioada aprilie 2011

Petreceri pentru copii de Paste

Descriere Cu ocazia sarbatorilor de Paste, Junior Club Oaki organizeaza petreceri pentru copii cu animatori iepurasi, Minnie Mouse, zane, pirati si personaje din filmele pentru copii in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme. Recomandam organizarea unei petreceri tematice pentru copii unde copii vor avea parte de picturi pe fata, teatru de papusi, atelier de pictat oua de paste, jocuri, minidiscoteca, sistem de sonorizare profesional cu discografie adecvata, concursuri cu premii, timp in care Rica Iepurila va imparti cadouri sau dulciuri copiilor/ din hotel, pensiune sau participantilor la petrecerea de Paste. Mai multe detalii gasiti pe Organizare petreceri copii de Paste
Perioada aprilie 2011

Inchiriere Mos Craciun Brasov

Descriere Inchiriere Mos Craciun Brasov. Inchirieri Mos Craciun, craciunite, reni, Craiasa Zapezii si Alba ca Zapada la petreceri de craciun pentru copii in Brasov organizate in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme sau acasa. Oaki Club inchiriaza Mos Craciun la domiciliu pentru perioada sarbatorilor de craciun.
Perioada decembrie 2010

Petreceri de Craciun pentru copii

Descriere Oaki Club organizeaza petreceri de Craciun pentru copii in gradinite, scoli, hoteluri, pensiuni sau pentru firme. Petrecerile pentru copii organizate cu ocazia Craciunului vor fi desfasurate de catre Alba ca Zapada, Craciunite, Craiasa Zapezii sau alti animatori. Animatorii pentru copii ii vor antrena pe copii in jocuri, concursuri, minidiscoteca, karaoke si ii vor pregati pentru momentul mult asteptat... sosirea lui MOS CRACIUN. Acesta va aduce daruri copiilor cuminti, ii va intreba despre ce au facut in anul care a trecut si le va da sfaturi si povete pentru noul an.
Perioada decembrie 2011
bottom container